Achmea

Achmea - Apeldoorn

Welkom bij Achmea
Achmea is de marktleider in verzekeringen in Nederland. Bij Achmea werken circa 22.000 mensen die
in 2007 een premieomzet van ongeveer 15,6 miljard euro realiseerden. De kracht van Achmea – met merken als Interpolis, Centraal Beheer Achmea, Zilveren Kruis Achmea, Avéro Achmea en FBTO-, schuilt in de verkoop via alle distributiekanalen: via Rabobanken, via onafhankelijke assurantietussenpersonen en direct (onder andere via internet). Achmea maakt deel uit van Eureko, een toonaangevende organisatie in financiële dienstverlening met activiteiten in negen Europese landen.

´Achmea ontzorgt´ is ons motto. We helpen klanten op het gebied van veiligheid, gezondheid en financiële middelen, en daarbij is de ‘papierwinkel’ altijd van secundair belang. Toch is niets vanzelfsprekend. Om flexibele en innovatieve producten en diensten te blijven bieden, hebben we mensen nodig die verder kijken dan hun eigen bureau. Die oog hebben voor wat er speelt. Maar vooral: mensen die zich inleven in onze klanten en dat weten te vertalen naar originele oplossingen.

Een carrière bij Achmea
Achmea biedt als innovatieve werkgever een afwisselende baan in een moderne en enthousiaste organisatie. We kennen naast een informele sfeer uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het menselijk kapitaal binnen Achmea vinden wij van groot belang. Achmea onderscheidt zich door haar maatschappelijke betrokkenheid. Het streven van Achmea is om de samenstelling van ons personeelsbestand een afspiegeling te laten zijn van de maatschappij. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in culturen bijdraagt aan zakelijk en persoonlijk succes.

Achmea is door haar diversiteit aan vakgebieden en functies voor zowel starters als ervaren professionals een aantrekkelijke werkgever. Voor startend (top) talent kennen we naast de reguliere startersfuncties het Achmea Management Traineeship en verschillende talententprogramma´s. Achmea biedt je ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Je kunt je ontwikkelen in je eigen vak of doorgroeien naar een managementfunctie.

Wat vragen wij van jou?
Beschik jij over een afgeronde HBO of universitaire opleiding? Ben jij flexibel, initiatiefrijk en ondernemend? Wil jij bij een commercieel bedrijf werken maar tegelijkertijd nadenken over maatschappelijke thema’s? Heb jij oog voor internationale ontwikkelingen? Dan maken we graag kennis met je!

Op onze website www.werkenbijachmea.nl lees je meer over de mogelijkheden en vind je ons actuele vacatureaanbod.

 

   
  Achmea Holding N.V.  
  Handelsweg 2, 3707 NH Zeist
  Postbus 866, 3700AW Zeist
     
   
     
  Telefoon  
  Achmea Holding 030 - 693 70 00
  Centraal Beheer Achmea 055 - 579 91 11
  Interpolis 013 - 462 91 11
  Zilveren Kruis Achmea 0900 - 96 74
  Avéro Achmea 058 - 297 97 97
  FBTO 058 - 234 53 45
  Groene Land Achmea 0900 - 84 61


Active Health Artsen Plus

Active Health Artsen Plus - ROTTERDAM

ACTIVE HEALTH heeft inmiddels specifieke expertise op het gebied van bedrijfsgeneeskunde, jeugdgezondheidszorg en verslavingszorg en heeft inmiddels voor alle drie de gebieden verkorte, op de praktijk gerichte, opleidingen voor (basis)artsen ontwikkeld. Inmiddels is gebleken dat deze formule zowel voor onze klanten als ook voor onze artsen meer dan uitstekend bevalt. De artsen die door ons worden gedetacheerd blijven onder voortdurende begeleiding, supervisie en coaching van een ervaren geregistreerde bedrijfsarts danwel een consultatiebureau- of verslavingszorgarts. De artsen worden up to date gehouden op het betreffende vakgebied doordat zij eens in de week een dagdeel onderwijs genieten waarbij behalve een relevant onderwerp ook veel casuïstiek ter sprake komt. Uiteraard is het ook mogelijk dat onze artsen op een ander vakgebied worden ingezet, zoals verpleeghuiszorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, psychiatrie, keuringen etc.. In een aantal situaties kiest een arts er voor om in het betreffende vakgebied door te gaan, uiteraard behoort werving en selectie dan tot de mogelijkheden.

Active Health Artsen Plus B.V.
Folkert Elsingastraat 38
3067 NW Rotterdam

Postbus 8234
3009 AE Rotterdam

E: info@activehealth.nl
T: 010 - 286 65 85
F: 010 - 286 60 50
I: www.activehealth.nl


Altrecht

Altrecht - Utrecht

Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg met vestigingen in de regio Midden Westelijk Utrecht, een gebied met ruim 700.000 inwoners. Altrecht biedt landelijke en (sub)regionale specialistische behandeling via ruim 20 afdelingen die zijn ondergebracht in verschillende divisies. Daarnaast heeft Altrecht een afdeling Preventie en een Centrum voor Arbeid en Psyche. Jaarlijks zijn ruim 30.000 mensen in behandeling bij Altrecht. Dat betekent een gemiddelde van 2500 contacten per dag. Altrecht heeft zo’n 2700 medewerkers. Heeft u interesse om bij Altrecht te komen werken, klik hier voor meer informatie en vacatures. Naast professionele zorg, is ook vrijwilligerswerk binnen Altrecht onmisbaar. Het biedt een verrijking aan het leefklimaat van onze cliënten. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk binnen Altrecht, klik hier voor meer informatie en vrijwilligersvacatures.

Altrecht

Lange Nieuwstraat 119

3512 PG  Utrecht

T. 030-2308733

F. 030-2308677

W. www.werkenbijaltrecht.nl

 


BKV Artsen Intermediair

BKV Artsen Intermediair - Oosterhout

“Ergens op deze wereld zoekt die juiste persoon ook naar u. Wij zorgen ervoor dat u elkaar vindt.”

Aangenaam, BKV Artsen Intermediair 
Bij BKV werken wij aan een bijzondere missie: de werving en selectie van artsen en managers binnen de zorg. Een gecompliceerde zoektocht in een karakteristieke markt die al meer dan tien jaar onze volledige aandacht verdient. Niet zonder resultaat: bij BKV vinden we de persoon die u zoekt. En meer dan dat. Ook onze deskundigheid op het gebied van HR-diensten, opleidingen en trainingen en onze sociaal-medische expertise worden breed gewaardeerd. Steeds meer opdrachtgevers kiezen dan ook voor het niveau van BKV. Zo groeiden we, dankzij onze professionele, bewezen methodes, onze enorme database, onze internationale reikwijdte en onze kennis van de zorg, uit tot de grootste intermediair in vaste banen, interim-opdrachten en waarnemingen voor artsen en managers.

BKV Artsen Intermediair is onderdeel van BKV Beheer B.V. Hieronder vallen ook BKV Groep BV, BKV Overheid & Onderwijs en Superbaan BV.

Waar zit BKV?
In een sfeervolle kantoorvilla in het Brabantse Oosterhout vindt u BKV. Hier werken wij dagelijks aan onze levenstaak en zetten wij alles op alles om kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar te brengen.

BKV
Heuvel 21
4901 KB Oosterhout
Nederland

T 31 (0)162 453 561
F 31 (0)162 462 042
info@bkv-groep.nl

Voor een routebeschrijving naar BKV, klik hier


Care Professionals B.V.

Care Professionals B.V. - BUSSUM

Care Professionals is de professionele dienstverlener in werving en selectie en HR consultancy in de zorg. Care Professionals staat voor een persoonlijke, betrokken en professionele aanpak. Het Dental team is gespecialiseerd in de tandheelkundige zorg, het MediCare team is letterlijk en figuurlijk specialist in het ziekenhuis.

Dental Care Professionals ondersteunt tandheelkundige praktijken bij het formeren van een goed functionerend team door middel van werving en selectie voor alle voorkomende functies in de tandheelkundige praktijk. Bij tijdelijke uitval van medewerkers zorgt Dental Care Professionals voor vervanging door goed gekwalificeerde professionals. In geval van praktijkovername treden wij op als intermediair tussen partijen.

MediCare Professionals is actief op het gebied van Human Resources Consultancy binnen de klinische zorg. MediCare Professionals bundelt medisch specialistische en arbeids- en organisatiepsychologische kennis en ervaring zodat wij ziekenhuizen en individuele medisch specialisten professioneel kunnen adviseren en ondersteunen.

Dental Care Professionals

Olmenlaan 159
1404 DE Bussum

Telefoonnummer:
035-695 95 01 of wij bellen u terug...

Faxnummer:
035-695 95 55

KvK-nummer:
32124228 0000

BTW-nummer:
NL818084649.B01

www.dentalcareprofessionals.nl of www.careprofessionals.nl


De ZorgIntermediair

De ZorgIntermediair - Nijmegen

De ZorgIntermediair is een initiatief van Waarneembemiddeling.nl (WB). WB is al jaren actief op het gebied van vacaturebemiddeling in de eerstelijnsgezondheidszorg en werkt nauw samen met verschillende partijen in het veld. De ZorgIntermediair is een aanvulling op de huidige mogelijkheden van WB en biedt eigentijdse oplossingen voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers. De ZorgIntermediair heeft in samenwerking met WaarneemBemiddeling.nl een bestand opgebouwd met goed opgeleid medisch personeel in heel Nederland! De volgende beroepsgroepen zijn bij De ZorgIntermediair inmiddels uitstekend vertegenwoordigd: Huisartsen Doktersassistenten Apothekersassistenten Praktijkondersteuners Tandartsassistenten Daarnaast kan De ZorgIntermediair de helpende hand bieden bij het werven van fysiotherapeuten, tandartsen en verpleegkundigen.

Mocht u aan de hand van de informatie op deze website nog aanvullende vragen hebben of direct een vacature willen plaatsen, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons zoeken. U kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen, faxen of een e-mail sturen. Daarnaast kunt u desgewenst uw vraag direct online stellen. Eén van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Kiest u de mogelijkheid die u het prettigst vindt.

De ZorgIntermediair, Hoofdvestiging en Financiële administratie
Staringstraat 11
6521 AE Nijmegen
Tel : 024-3812280
Fax : 024-3812289
info@dezorgintermediair.nl

De ZorgIntermediair, Vestiging Breda (per 14 april 2008)
Keizerstraat 44
4811 HL Breda
Tel : 076-5246020
Fax : 076-5246029


Diaconessenhuis Leiden

Diaconessenhuis Leiden - Leiden

Professionele zorg, hoogwaardige dienstverlening, en de persoonlijkheid en de charme van een overzichtelijk ziekenhuis. Dat is het Diaconessenhuis Leiden. Een algemeen ziekenhuis met 1200 medewerkers, 300 bedden en een verzorgingsgebied van 130.000 inwoners. Vrijwel alle specialismen zijn er vertegenwoordigd. De duif in ons logo symboliseert geborgenheid. Een gevoel dat we patiënten en hun bezoekers graag mee willen geven. En nieuwe medewerkers. Zodat ook zij zich meteen thuis voelen in ons ziekenhuis. Uw schriftelijke sollicitatie kunt u, onder vermelding van het vacaturenummer en voorzien van een CV richten aan:

Diaconessenhuis Leiden
t.a.v. de dienst Personeel Opleidingen & Organisatie
Postbus 9650
2300 RD Leiden
of via e-mail: personeel@diac-leiden.nl


Docs International B.V.

Docs International B.V. - Amstelveen

Wie zijn wij? DOCS International is een 'Staffing Company' gespecialiseerd in de Healthcare Industries. Wij bieden uitdagende carrièmogelijkheden voor Marketing & Sales en Clinical & Medical professionals en voorzien healthcare organisaties van op maat gesneden Staffing Solutions, voor tijdelijke en vaste aanstellingen. DOCS is toonaangevend in Nederland en heeft vestigingen op verschillende locaties in Europa. Ons team van zeer ervaren en betrokken consultants is onze motor. Zij zijn professionals in Detachering, Recruitment en Executive Search en hebben een achtergrond in de Healthcare Industries.

Omdat elke vacature specifiek is en elke kandidaat uniek, zorgen wij ervoor dat we onze kandidaten en klanten van A tot Z leren kennen. Zo creëren wij de perfecte match. Wat kunnen we voor je doen? DOCS International biedt uitdagende en internationale carrièremogelijkheden voor kandidaten die in de Healthcare Industries werken of willen werken. Als specialist in de Healthcare Industries onderhouden wij uitstekende relaties met Farmaceuten & CRO's (Clinical Research Organisations), Medical Devices en Biotechnologie bedrijven door heel Europa. Zo kunnen wij jou helpen bij het (verder) ontwikkelen van jouw loopbaan in de disciplines Marketing & Sales en Clinical & Medical.

Wij bemiddelen in functies op alle niveaus, van starters tot zeer ervaren professionals, voor tijdelijk of vast dienstverband. DOCS pleit voor gezonde carrières waar je op een plezierige manier inhoud kunt geven aan je werk. Want wie een goede balans tussen privé en zakelijk vindt, presteert beter. Onze Training & Education afdeling helpt je in je verdere ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk. Wil je meer informatie over de carrièremogelijkheden die we jou kunnen bieden? Bezoek onze eigen DOCS website eens! www.docs-int.com


EuroTrack Farma/Medical

EuroTrack Farma/Medical - Haastrecht

EuroTrack is gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening voor farmaceutische en medische bedrijven. Dit betreft geneesmiddelen, medical devices, instrumenten, apparaten en Health Care producten. EuroTrack, werkend met medewerkers uit de branche zelf, heeft banen binnen marketing, sales, klinisch onderzoek, productie, registratiezaken en kwailteits controle. Dit betreft functies zoals Clinical Research Associates, Clinical Trial Assistants, Projectmanagers, Medical Advisors, QA/QC specialisten en auditors, Productspecialisten, Rayonmanagers, Productmanagers, Business Development Managers, Regulatory Affairs specialisten en Datamanagers.

Zie www.eurotrack.nl en dan sectie Pharmaceutical of Medical. Bemiddeling door EuroTrack kan resulteren in een loopbaan via werving & selectie (vast of 12 maanden) of detachering (tijdelijk).e-mail: disselhoff@eurotrack.nl

 

Hoofdkantoor EuroTrack
Provincialeweg Oost 41 t: 0348 - 56 80 90
 
2851 AA f: 0348 - 56 42 45
Haastrecht i: uitzendbureau@eurotrack.nl

Fysion Medische Mensen

Fysion Medische Mensen - Hoofddorp

Fysion medische mensen is een gespecialiseerd arbeidsbemiddelingsbureau voor de zorgsector. Onze dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren en werving en selectie van professionele beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Fysion bemiddelt in heel Nederland voor vast en tijdelijk werk. Wij hebben vacatures in o.a. particuliere praktijken, ziekenhuizen, verpleeghuizen, arbodiensten en revalidatiecentra. Doelstelling / missie: Fysion streeft naar optimale levering van haar diensten waarbij kwaliteit en klantvriendelijk hoog in het vaandel staan. Dit uit zich in een snelle en professionele bemiddeling door intercedenten met kennis van de gezondheidszorg. Fysion is voor alle gezondheidsinstellingen in Nederland een professionele partner in arbeidsbemiddeling. Bedrijfscultuur: De bedrijfscultuur van Fysion is te typeren als vriendelijk en informeel. De intercedenten werken samen in kleine zelfstandige teams. Fysion streeft ernaar om alle medewerkers optimale ontplooiingsmogelijkheden te bieden die te realiseren zijn binnen de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Arbeidsvoorwaarden: Gaat u als uitzendkracht of gedetacheerde via Fysion aan de slag dan zijn er de volgende mogelijkheden: 1) u valt onder de CAO van het uitzendwezen. Uw salaris wordt bepaald aan de hand van deze CAO. 2) u valt onder de CAO van het uitzendwezen maar de inschaling van het salaris gebeurt conform de CAO van de organisatie waarbij u aan het werk gaat. Bemiddelt Fysion u direct voor een vaste baan, dan valt u onder de CAO die van toepassing is in de organisatie waarbij u gaat werken. Sollicitatiekanalen: U kunt via de volgende kanalen bij Fysion solliciteren: - per telefoon - per brief - per email - per internet formulier Sollicitatiemogelijkheden U kunt bij dit bedrijf alleen gericht solliciteren naar aanleiding van een vacature. Kijk op www.fysion.nl voor diverse vacatures.

Fysion medische mensen
postbus 3030
2130 KA Hoofddorp
023 - 554 15 15
info@fysion.nl


GGZ Noord- en Midden- Limburg

GGZ Noord- en Midden- Limburg - Venray

GGZ Noord- en Midden-Limburg (GGZ NML) biedt een gespreid en geïntegreerd pakket van geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en preventie voor (jong)volwassenen en ouderen.

Verdeeld over negentien locaties, onder meer in Roermond, Weert, Venlo,Venray, Boxmeer en Deurne werken ruim 1.500 medewerkers en 200 vrijwilligers bij onze organisatie. Het merendeel (zo'n 80 % medewerkers) is specifiek opgeleid in behandelen, begeleiden, verzorgen of voorlichten van mensen met psychische problemen van uiteenlopende aard.

Wij bieden een stimulerende werkomgeving met volop mogelijkheden voor ontwikkeling. Dankzij de veelzijdigheid aan werksoorten en afdelingen is GGZ NML een interessante werkgever en een ideale plaats om ervaring op te doen.

De kwaliteit en tevredenheid van medewerkers zijn belangrijke succesfactoren voor onze organisatie. Daarom schenken wij veel aandacht aan het welzijn van de medewerkers. Ons personeelsbeleid is erop gericht medewerkers met hun kwaliteiten zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Deskundigheidsbevordering, ontplooiing en doorstroming binnen de organisatie zijn voorbeelden hiervan. Daarbij wordt gezocht naar de juiste balans tussen behoeften en wensen van medewerkers en de ambities van de organisatie. Bovendien biedt GGZ NML aantrekkelijke voorwaarden aan medewerkers en is het een boeiende werkplek voor vrijwilligers.

 

Hoofdkantoor GGZ NML
Stationsweg 46
5803 AC Venray
T: (0478) 52 75 27
E: info@ggznml.nl


Medisch Centrum Haaglanden

Medisch Centrum Haaglanden - Den Haag

Medisch Centrum Haaglanden is het topklinisch opleidingsziekenhuis van de Haagse regio met twee locaties: MCH Westeinde in de veelzijdige binnenstad van Den Haag en streekziekenhuis MCH Antoniushove in Leidschendam.

 

MCH Antoniushove   MCH Westeinde
Burg. Banninglaan 1
2262 BA Leidschendam
Postbus 411
2260 AK Leidschendam
tel. 070-3574444
fax 070-3574114
info@mchaaglanden.nl
 

Lijnbaan 32
2512 VA Den Haag
Postbus 432
2501 CK Den Haag
tel. 070-3302000
fax 070-3809459
info@mchaaglanden.nl

 

 

MedWay BV

MedWay BV - Nijkerk

MedWay b.v. is een professionele organisatie met zeer ervaren mensen uit de medische en ICT sector. Wij creëren nieuwe mogelijkheden om medische bedrijven, medische professionals en patiënten met elkaar in contact te brengen om op deze manier kennis en ervaring uit te wisselen. Wij streven hierbij naar een optimale samenwerking met alle partijen in de gezondheidszorg. Bij MedWay staan de klanten centraal waarbij u altijd kunt rekenen op maatwerk, enthousiasme, kwaliteit en flexibiliteit.

Bezoekadres:
Roemerstraat 35
3861 JX  Nijkerk
tel:033 24 711 71
fax:033 24 711 72
email:info@medwaybv.nl


Mentrum

Mentrum - Amsterdam

Bij Mentrum draait het om mensen. Mentrum is een organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg in Amsterdam, met vestigingen in de stadsregio's Centrum, Oud-West en Noord. De 1.100 medewerkers van Mentrum verlenen zorg aan mensen met psychiatrische en ernstige psychische problemen en beschikken daarvoor over bijna 600 behandelplaatsen, verspreid over 15 verschillende vestigingen. Het aantal poliklinische en ambulante contacten bedraagt circa 145.000 per jaar. Kwaliteit van zorg en behandeling én openheid en respect in de contacten van mens tot mens staan centraal in het beleid en de activiteiten van Mentrum.

Mentrum werkt vanuit veel locaties in Amsterdam.
Het algemene adres van Mentrum is:
Postbus 75848
1070 AV Amsterdam
telefoon: (020) 590 50 00


Michael Page International

Michael Page International - Amsterdam

Michael Page International is één van de wereldleiders in gespecialiseerde werving en selectie en interim oplossingen. Wij werken met 5.052 consultants vanuit 149 kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Continentaal Europa, Zuidoost-Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

Michael Page Healthcare & Life Sciences is een gespecialiseerde divisie gericht op recruitment van healthcare specialisten voor vaste en interim posities in de Biotechnologie, Farmacie, Medische Technologie, Zorg en aangrenzende sectoren. Onze internationale Healthcare & Life Sciences teams werken vanuit Genève, Parijs, Brussel en Madrid. Vanuit deze divisie bemiddelen we voor posities binnen Sales & Marketing, Communicatie, Research & Development, Klinisch, Zorg en Management. We richten ons op functies zoals bijvoorbeeld:

• Product/Brand Manager
• Sales Manager
• Physician
• Medical Advisor/Manager
• Medical Scientist
• Market Research Analyst
• Clinical Trial Manager
• Regulatory Affairs Specialist/Manager
• Business Unit Manager

Michael Page Healthcare & Life Sciences consultants bieden zowel onze klanten als onze kandidaten een professioneel en op maat gemaakte recruitment oplossing in geheel Nederland. Michael Page profileert zich via een kwalitatieve en betrouwbare aanpak. Onze werkwijze naar cliënten als kandidaten toe verloopt via een directe persoonlijke benadering. Kennis van de markt en het vakgebied maakt de consultant een gesprekspartner op niveau. Wij selecteren op technische of inhoudelijke aspecten en uiteraard ook op persoonlijkheid, motivatie en competenties. Door onze ervaring in de arbeidsmarkt, onze markt, zijn wij de sparringpartner voor recruitment. Wij adviseren kandidaten over hun carrière en helpen bij het maken van keuzes in deze complexe arbeidsmarkt.

Contactgegevens
Permanent en Interim

Kantoor Amsterdam
Ramon de Meijer
Tel. 31 (0)20 5789 444
Stuur een email

Kantoor Amersfoort
Ramon de Meijer
Tel. 31 (0)33 - 422 1550
Stuur een email

Kantoor Rotterdam
Margot Laan
Tel. 31 (0)10 217 6565
Stuur een email


Kantoor Eindhoven
Margot Laan
Tel. 31 (0)40 243 37 35
Stuur een email


Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

Onze Lieve Vrouwe Gasthuis - Amsterdam

Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam is het enige, grote algemene ziekenhuis dat letterlijk en figuurlijk midden in het hectische hoofdstedelijke leven staat. In het OLVG werken circa 2600 medewerkers en bijna alle belangrijke specialismen zijn vertegenwoordigd. Als Teaching Hospital bij het AMC heeft het OLVG opleiding en onderzoek hoog in het vaandel staan. Het OLVG maakt deel uit van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) en koppelt topklinische zorg aan een grote mate van gastvrijheid. Toonaangevend en vernieuwend zijn hierbij de sleutelwoorden.

Locatie Prinsengracht
Prinsengracht 769
1017 JZ Amsterdam

Telefoonnummer: (020) 599 41 00
Faxnummer: (020) 599 43 67
e-mail: informatieSPAMFILTER@olvg.nl

Plattegrond
Routebeschrijving
Parkeren

Locatie Delphi
Wibautstraat 137, 3e etage
1097 DN Amsterdam

Routebeschrijving

Gezondheidscentrum Haveneiland

IJburglaan 727
1087 CH AMSTERDAM
OLVG polikliniek Oogheelkunde (020) 599 30 46


 


 
Pharmamediair

Pharmamediair - Utrecht

Pharmamediair is een mensgericht werving & selectie bureau voor de farmaceutische industrie. Persoonlijke begeleiding van elke kandidaat maakt ons uniek. We zijn ruim vier jaar gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren kandidaten en starters voor farma vacatures. Hiernaast bemiddelen wij sinds 2004 apothekers voor functies binnen de Openbare Farmacie. Centraal in de gesprekken met kandidaten staat: wat wil je, waar ben je goed in, wat zijn de mogelijkheden voor de volgende stap, bij welk bedrijf zou je passen en waarom.

Arjan van den Wijngaard heeft biologie gestudeerd aan de RU Utrecht en de RU Groningen. Hierna een promotieonderzoek verricht aan de RU Groningen met als specialisatie Biochemie en Microbiologie, in de vakgroep Biochemistry van Prof. Dick Janssen. Aansluitend bij een multinational in dienst getreden als Research Manager. Na enkele jaren overgestapt naar een groot kennisinstituut als productmanager en later als afdelingshoofd. Na ruim 7 jaar in dienst getreden bij FarmaSel (werving & selectie bureau) als Consultant Medical. Na ca 2 jaar FarmaSel Scientific gestart samen met Margaret van der Meijden (directeur FarmaSel) onder de vlag van FarmaSel. Vanaf jan 2008 is FarmaSel Scientific volledig zelfstandig geworden onder de naam Pharmamediair.


Andrea Dorssers heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de UM Maastricht. Hierna heeft zij diverse banen in binnen en buitenland vervuld. Na een aantal jaren is zij als CRA begonnen bij een CRO. Vervolgens heeft zij bij diverse farmaceutische bedrijven gewerkt als CRA en senior CRA. Zij heeft ervaring met het begeleiden/opleiden van CRA's. Na ruim 10 jaar als CRA te hebben gewerkt is zij in dienst getreden als consultant Clinical bij Pharmamediair.


Michael Geradts heeft ruim 5 jaar ervaring in de Werving & Selectie en Outplacement. Hij weet zeer vaak de juiste match te maken, doordat hij weet hoe kandidaten zich presenteren en hoe ze terug te vinden zijn.
Hij heeft ruim twee jaar gewerkt aan het opzetten en laten groeien van digitale netwerken zoals Virtual Community's. Response uitlokken en ontvangen is het spel dat hem boeit.
Zijn achtergrond is Organisatie Psychologie en 10 jaar werkervaring in de automatisering. De combinatie van deze twee vakgebieden maken hem een kundig recruiter. Zijn diepgaand inzicht in de werking van databases geeft betere resultaten bij zoekopdrachten. Dat is wat hem onderscheidt van anderen.

Biltstraat 443 Kaartje en route plannen.
3572 AW Utrecht Parkeren

M 0650 650 550
T 030 231 7350
F 030 231 2709

E-mail: info@pharmamediair.nl

 

The Sales College

The Sales College - Zwolle

Welkom bij The Sales College.
Wij zijn een landelijk opererend werving, selectie en trainingsbureau dat professionele ondersteuning biedt bij het zoeken, vinden en trainen van gekwalificeerde medewerkers voor de commerciële gezondheidszorg.
Het is ons specialisme om u breed te ondersteunen bij het optimaliseren van uw commerciële organisatie.

The Sales College is een onderscheidende intermediair tussen bedrijven en medewerkers met een HBO of academische opleiding. Onze werving en selectie is gericht op tijdelijke en vaste aanstellingen, voor bijvoorbeeld een artsenbezoeker of een rayonmanager, bij uitsluitend gerenommeerde opdrachtgevers met wie wij intensieve contacten onderhouden.

Bij alles wat we doen is de persoonlijkheid van de kandidaat bepalend. Het succes van organisaties hangt immers af van de inzet, de competenties en de groei van mensen. Wij geloven in het ontwikkelen van talent en investeren in personen die hebben aangetoond over de juiste competenties te beschikken.

Onze werkwijze is persoonlijk, professioneel en direct. Zowel opdrachtgevers als kandidaten weten altijd wie hun aanspreekpunt waarmee er geen informatie verloren gaat. Onze expertise van de de commerciële gezondheidszorg staat garant voor de hoogst haalbare kwaliteit.The Sales College: managing your ambition!

Neem voor meer informatie contact op met The Sales College.
Dr. van Lookeren Campagneweg 17
8025 BX Zwolle

tel.: (038) 455 62 62
fax.: (038) 455 62 72
e-mail.: info@salescollege.nl


Stoevelaar & Partners

Stoevelaar & Partners - Harderwijk

Sinds 1983 zijn wij actief op het gebied van personeel en organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van vacatures binnen de farmaceutische en medische industrie en bij bedrijven en organisaties die aan deze sectoren grenzen.

Oosteinde 23, Harderwijk, telefoon: 0341-430700


Spaarne ziekenhuis

Spaarne ziekenhuis - Hoofddorp

Het Spaarne Ziekenhuis is een STZ- ziekenhuis met circa 2000 medewerkers en ruim 120 medisch specialisten. De hoofdlocatie is gesitueerd in Hoofddorp (455 bedden). In dit nieuwe, goed bereikbare en uitstekend geoutilleerde gebouw zijn vrijwel alle medisch specialismen vertegenwoordigd. In Heemstede beschikt het Spaarne Ziekenhuis over een nieuw dagcentrum (15 bedden) met poliklinieken. Ziekenhuis en Medische Staf bouwen samen aan een kwalitatief hoogwaardig en opleidingsgericht Spaarne Ziekenhuis. Daarin staat de patiënt altijd centraal.

Locatie Hoofddorp
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
Telefoon 023 - 890 89 00

Locatie Heemstede
Händellaan 2A
2102 CW Heemstede
Telefoon 023 - 890 89 00

Locatie Hillegom
Gezondheidscentrum Hillegom
Garbialaan 2
2182 LA Hillegom
Telefoon 023 890 82 25 

Locatie Lisse
Woon-zorgcentrum Berkhout
Berkhoutlaan 15
2161 EL Lisse
Telefoon 023 890 82 20


Tergooiziekenhuizen

Tergooiziekenhuizen - Hilversum

Tergooiziekenhuizen is de nieuwe naam van ziekenhuizen Gooi-Noord en Hilversum. Alleen door samen te werken kunnen we nóg beter worden. Onze missie is dan ook: mensen de veiligheid bieden dat de beste medische zorg altijd binnen handbereik is. Die missie brengen we dagelijks in praktijk. Vooral met onze medewerkers, die – individueel en als team – gedreven zijn om nóg beter te worden.

Adresgegevens Locatie Blaricum: Rijksstraatweg 1 , 1261 AN Blaricum T (035) 539 1111 Postbus 900 1250 CA LarenAdresgegevens Locatie Hilversum: Van Riebeeckweg 212 ,  1213 XZ Hilversum T (035) 688 7777 1201 DA Hilversum


Zorgwerk Uitzendbureau

Zorgwerk Uitzendbureau - Rotterdam

Werken bij Zorgwerk is nu nog aantrekkelijker! Deze zomer maak je bij Zorgwerk namelijk kans op een Ford KA en wekelijks een iPod Touch!
De intercedenten van Zorgwerk zijn specialisten op het gebied van werkgelegenheid en de gezondheidszorg. Door hun kennis en ervaring kunnen zij u als geen ander helpen bij het vinden van een baan. Werk genoeg! In de zorgsector worden de komende jaren weer personeelstekorten verwacht in allerlei beroepen. Zo dreigt er bijvoorbeeld een tekort aan verzorgenden en verpleegkundigen. Dit komt vooral doordat steeds meer mensen een beroep doen op de gezondheidszorg. Dus, er is werk genoeg! Meestal heeft Zorgwerk direct werk voor u. Ons uitgangspunt is dat wij u alleen uitzenden naar een functie die bij u past. Via Zorgwerk kunt u werken op uitzendbasis, maar daarnaast kunt u via Zorgwerk ook een vaste of tijdelijke baan binnen de gezondheidszorg vinden.

 

Directie/ Marketing & Sales Bedrijfsbureau (World Trade Center)
Coolsingel 69 Bezoekadres:
3012 AC  Rotterdam Beursplein 37
tel:  010 - 282 65 93 3011 AA  Rotterdam
fax: 010 - 282 65 95 kamer 1569
 

B.V. Zorgwerk Postadres:
KvK: 24248808

Postbus 30096

 

3001 DB Rotterdam

  tel:  010 - 281 04 55
  fax: 010 - 282 95 05 

http://youtu.be/GI7Bwfs4bZk

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam